Stickers en borden voor reclame en industrie sinds 1999

Maak je zelf zichtbaar met een werkverkeerbord

Maak je zelf zichtbaar met een werkverkeerbord tijdens wegwerkzaamheden. Bij ons heb je de keuze uit 3 soorten markeringen: zuignapborden, magneetplaten en stickers.

Zuignapbord

Het zuignapbord heeft een gele achtergrond met daarop in zwart de tekst werkverkeer en is gemaakt van 3 mm dik flexibel kunststof zodat het de vorm van je autoruit volgt.

Zuignapborden voor werkverkeer

zuignapborden werkverkeer

Zuignapborden voor verkeersregelaars

zuignapborden verkeersregelaar

Zuignapborden met je eigen tekst

zuignapbord met eigen tekst

Het zuignapbord heeft 2 transparante zuignappen met schoefdoppen. Je kunt de zuignappen eenvoudig losschroeven en de zuignappen omdraaien als je dit wenst. De zuignapborden zijn in twee afmetingen te bestellen: 40 cm en 50 cm breed.

Zuignap met schroef

zuignap met schroef

Zuignap aan de voorzijde

zuignap met schroef voorzijde

Schroef aan de achterzijde

zuignap met schroef achterzijde

Bevestiging

Je bevestigd het werkverkeer-zuignapbord eenvoudig aan de binnenkant van de autoruit. Op een schone autoruit hechten de zuignappen beter.

Status

Het werkverkeer-zuignapbord heeft overigens geen officiƫle status in de verkeerswet en geeft je geen extra bevoegdheden. Het is bijvoorbeeld niet zo dat je hierdoor ergens mag parkeren waar dat normaal niet mag.

Bestel hier je zuignapborden in de webshop

Magneetplaat

De flexibele magneetplaat voor op de buitenzijde van je auto is krasvast gelamineerd en verkleurt niet. De magneetplaat heeft een gele achtergrond met daarop in zwart de tekst werkverkeer. Je gebruikt deze magneetplaat op een vlak gedeelte van je auto.

Magneetplaat voor vwerkverkeer

magneetplaat werkverkeer

Magneetplaat voor verkeersregelaars

magneetplaat verkeersregelaar

Magneetplaat met je eigen tekst

magneetplaat eigen tekst

Het bord is magnetisch en hecht daardoor goed op de buitenkant van je auto. Sommige onderdelen van de auto zijn van carbon, kunststof of aluminium, de magneetplaat hecht alleen op een stalen of ijzeren ondergrond.

De magneetplaat heeft de verplicht dikte van 0,85 mm wat zorgt voor een goede magnetische hechting. Dunnere platen hebben minder magnetische kleefklacht en kunnen daardoor onderweg worden verloren.

Bevestiging

Maak de auto goed schoon voordat je de magneetplaat aanbrengt. Kijk uit dat je niet met de magneetplaat over de lak gaat schuiven om hem goed te positioneren, je loopt de kans dat er een zandkorrel of wat ijzerslijpsel onder zit en daardoor de lak krast.

Status

Ook de werkverkeer-magneetplaat heeft geen officiƫle status in de verkeerswet en geeft je geen extra bevoegdheden.

Bestel hier je magneetplaten in de webshop

Stickers

Zoek je een meer permanente oplossing? Dan gebruik je een werkverkeer sticker op de achterzijde van je auto. De stickers zijn krasvast gelamineerd en verkleuren niet.

Sticker voor werkverkeer

sticker werkverkeer

Sticker voor verkeersregelaars

sticker verkeersregelaar

Bestel hier je stickers in de webshop